Bij Fountain Fuel kun je waterstof tanken en elektrisch laden

Deze technieken zijn complementair, net als benzine en diesel in de vorige eeuw. Wij zijn meer dan een stop & go tankstation. We bieden werkplekken, gezonde voeding en allerlei andere vormen van gemak. Altijd met een sympathieke uitstraling en de focus op service en gemak.

Zero -emissie rijden heeft momentum

Het (snel) laden van voertuigen wordt al een commodity. Waterstof (tanken) is qua uitrol minder ver. Dat past naadloos in de Blue Ocean Marketing Strategie en geeft ons de kans om nu een serieuze positie te verwerven. Onze early investors hebben dat begrepen, zodat we nu onze zero- e energie-stations in Rotterdam en Amersfoort kunnen bouwen.

 

Locaties & kansen

Tegelijkertijd zoeken we naar nieuwe locaties & kansen. We gaan daarom graag in gesprek met nieuwe investeerders en zoeken we toplocaties. Diverse grote automerken zoeken ondertussen de samenwerking. Onze tankstations zijn redundant en in staat om capaciteit te leveren. Bij de start van onze stations zal daarom meteen al een flink aantal voertuigen komen laden en tanken.

De spelregels

Onze energie-stations zijn zero-e; dus waterstof tanken en batterij-elektrisch laden. We bouwen alleen op toplocaties. Wij zorgen ook voor een aanbod aan voertuigen, waardoor de case snel rendabel is. Lokale bedrijven krijgen de gelegenheid om te participeren en te exploiteren. Informatie met betrekking tot de case, investerings-memorandum, governance is beschikbaar in overleg.
Meer weten: Contactpagina