Bedrijfsvoertuigen

Binnensteden krijgen zero-emissie zones. Bij aanbestedingen spelen emissies van CO2 of stikstof steeds vaker een doorslaggevende rol. Zero-emissie bedrijfsvoertuigen zijn nu vaak nog duur en moeilijk verkrijgbaar. Vanwege het overvolle elektriciteitsnet kost het soms jaren voordat je een snellader op eigen terrein kun realiseren.
Dan biedt rijden op waterstof uitkomst!

Bestelbusjes en trucks

Renault-Hyvia en Stellantis (Opel en Citroen) zijn koplopers als het gaat om bestelbusjes op waterstof. Interesse? Voor meer informatie, neem contact op met de volgende dealers:

Het aanbod zware voertuigen is nog beperkt en duur.

Er liggen wel interessante subsidies en financierings-constructies in het verschiet! Interesse of vragen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Subsidies op zero-emissie bedrijfsvoertuigen

Heb je een onderneming in de bouwsector of transport- en logistieksector? Of werk je bijvoorbeeld in de taxi-branche of het openbaar vervoer?

Voor alle ondernemers die een eigen (lease) wagenpark, bestelbusjes of zwaar vervoer hebben: waterstof kan het antwoord zijn op jouw mobiliteitsvraagstuk. De overheid heeft hier speciale subsidies voor beschikbaar gesteld:

Fountain Fuel Locatie Amsterfoort

Wij helpen je graag op weg met waterstof. Dat is Fountain Fuel.

Wij respecteren jouw privacy. Lees meer in onze Privacy Policy.

Heb je een vraag?

Ben jij van plan om met je onderneming de stap van fossiel naar waterstof te maken, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij jou graag! 

Neem contact met ons op via dit formulier, zodat wij jou aan de juiste mensen kunnen koppelen.

Wij helpen je graag op weg met waterstof. Dat is Fountain Fuel.

Wij respecteren jouw privacy. Lees meer in onze Privacy Policy.

Staat jouw vraag hier niet bij? Kijk ook op de FAQ

Download de brochure

De energietransitie is onvermijdelijk.

Om klimaatverandering tegen te gaan, wordt er steeds meer duurzame energie geproduceerd. Opslag en distributie van duurzame energie is cruciaal. Veel kan batterij-elektrisch, maar zonder waterstof komt de energietransitie tot stilstand. In de mobiliteit zal waterstof een cruciale rol spelen.

Wil je meer lezen over onze visie en ambities? Download onze brochure.

Wij respecteren jouw privacy. Lees meer in onze Privacy Policy.